MIA

MIA er et tysk brand som tilbyder produkter hvor forholdet mellem pris og kvalitet hænger sammen. MIA tilbyder en stort udvalg af køkken produkter samt produkter til personlig pleje.

Kaffe og Te

MIAs el-kedel er en enkel og sikker kedel til at koge vand til f.eks. te på. Da dette er et køkken redskab der bruges dagligt, er det vigtigt at det også ser pænt ud, som MIA keramik elkedel helt sikkert gør

 

 

 

Madlavning

MIAs elektriske pander kan give dig lige den ekstra madlavningsplads du har brug for, så du kan forberede et måltid til en stor gruppe mennesker. Elektriske pander er bærbare, og giver jævn opvarmning ved jævn temperatur og kan tilberede en stor portion på en gang. I MIAs sortiment finder man også riskogere, hvor du også kan forberede andre madvarer som bønner, havregrød eller andre kerner inkl. Quinoa og risotto.

 

 

Blender & Juicer

En blender er et “must-have” for enhver der nyder en smoothies, milkshakes eller frosne drikkevarer. Blenderen er også praktisk, til at blande pandekagedej, sovse, dips og supper. Du kan også bruge blenderen til at blende småkager, brød eller kiks til krummer/drys. MIA´s Blender har en 500 W motor med en separate pulsfunktion til at knuse isterninger og til let rengøring.

 

Bagning

MIA Håndmixer  er en værdifuld tilføjelse i ethvert køkken når det kommer til madlavning. Den er let og bærbar og optager mindre plads end andre traditionelle køkkenmaskiner, også når det kommer til opbevaring.

 

Kogeplader

Mias dobbeltkogeplade er et perfekt apparat til et sommerhus eller campingvogn. Disse kogeplader er meget nemme at bruge, bare sæt dem til, og du har et varmt måltid hvornår du har lyst og hvor end du er.

 

Personlig pleje og wellness produkter

MIAs Personlige pleje produkter sortiment er meget stort, du kan her finde mange hårplejeprodukter såvel som forskellige varmetæpper og puder. Et elektrisk varmetæppe giver dig mulighed for at føle dig veltilpas og varm i koldere vejr, hjælper dig med at sove bedre og er billigere end at lade din varmekilde køre ved en højere temperatur hele natten.