Ellrona

Ellrona er en international producent af små husholdningsapparater som hører hjemme i Sauerland, Tyskland. Udover funktion og ydeevne fokuserer Ellrona på at anvende innovativ og energibesparende teknologi. Med dette princip har et interessant og innovativt sortiment af husholdningsapparater udfoldet sig.

Ellrona – elegant, funktionelt, alsidigt.

 

 

Kogeplader

Ellrona induktionskogeplader er kraftfulde og effektive. De er hurtige og vigtigst af alt, i stand til at tilberede mad, alt fra delikate saucer og lækre bøffer. Ellrona har både enkelt- og dobbeltinduktionskogeplader med adskillige nyttige funktioner.

 

 

Madlavning

Uanset om du anvender den til vejning af ingredienser eller tracke størrelse på portioner, er Ellrona køkkenvægt en nem måde at få nøjagtige målinger af mad på. Hvis du ved bagning eller madlavning ofte anvender opskrifter, der viser ingredienser efter vægt, gør en køkkenvægt jobbet nemmere.

 

 

Vakuummaskiner

Ellrona vakuummaskiner er en fantastisk tilføjelse i den travle husstand der ønsker at spare tid og penge. Ellrona vakuummaskine udvider holdbarheden, hvilket medvirker at fødevarer kan holde op til fem gange længere i køleskabet og fryseren.